Снимка PexelsДоналд Тръмп се завърна в родния си Ню Йорк,

...
Снимка PexelsДоналд Тръмп се завърна в родния си Ню Йорк,
Коментари Харесай

Тръмп се завърна в Ню Йорк за първи път, откакто напусна Белия дом

Снимка Pexels

Доналд Тръмп се завърна в родния си Ню Йорк, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция. Това е първата му аудиенция там, откакто той напусна Белия дом.

Бившият американски президент, който живее в този момент в Мар а Лаго във Флорида, само че е запазил първокласен триетажен апартамент на върха на небостъргача Тръмп тауър в Ню Йорк, бе видян за малко при идването си през вчерашния ден късно вечерта. Днес по обед двайсетина негови последователи демонстрираха спокойно в подножието на небостъргача, заобиколени от десетки служители на реда. Някои носеха плакати, на които пишеше: " Ние обичаме Тръмп ", а други бяха разгърнали огромно знаме, на което пишеше: " Тръмп 2024 ", визирайки идващите президентски избори.

Засега завръщането на Тръмп в Ню Йорк е дискретно. Няма никакво публично известие за програмата му в града, за продължителността на визитата и за задачата й. Сикрет сървис - службата, която дава отговор за защитата и на някогашните президенти, към този момент не е популяризирала никаква информация.

Противници на Тръмп настояват, че той може да има някои правосъдни разправии по време на престоя си в Ню Йорк. Прокурорът на Манхатън, както и прокурорката на щата Ню Йорк проверяват редом Тръмп по съмнения за банкови, данъчни и или застрахователни измами. В края на февруари след дълга правосъдна борба прокурорът на Манхатън сподели, че най-сетне е получил декларациите за приходите на Тръмп за последните осем години.

Засега никой не знае по кое време ще приключат следствията и дали ще се стигне до повдигането на публични обвинявания на Тръмп.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР