Снимка: pexelsЧрез Върховна административна прокуратура е изискана информация от МОСВ

...
Снимка: pexelsЧрез Върховна административна прокуратура е изискана информация от МОСВ
Коментари Харесай

Прокуратурата подхвана безводието в Перник

Снимка: pexels

Чрез Върховна административна прокуратура е изискана информация от Министерство на околната среда и водите и Министерство на регионалното развитие, с цел да се открият аргументите и вероятно отговорните за положението с водоснабдяването в Перник, заяви Окръжна прокуратура, представена от Novini.bg.

Поради огромния размер работа и информация, активността е разграничена сред Окръжна и Районна прокуратура. Последната ревизира дейностите /или бездействието/ на " ВиК-Перник " ООД и локалната администрация, съгласно отговорностите им по Закона за водите.

Проверките са назначени по отношение на нарушавания воден баланс в язовир " Студена " и прелюдия по тази причина воден режим за Перник и прилежащите обитаеми места.

Сигналът на кмета на общината Станислав Владимиров ще бъде причислен към към този момент почналата инспекция от Районна прокуратура, прецизират от обвиняването.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР