Снимка PexelsБразилските власти отново отварят за посещения живописни острови, достъпът

...
Снимка PexelsБразилските власти отново отварят за посещения живописни острови, достъпът
Коментари Харесай

Бразилия отвори 21 острова само за туристи, преболедували COVID-19

Снимка Pexels

Бразилските управляващи още веднъж отварят за визити живописни острови, достъпът до които бе неразрешен поради пандемията от новия ковид, само че там ще се одобряват единствено туристи, преболедували COVID-19, заяви Юнайтед прес интеренешънъл.

Властите в бразилския щат Перамбуко оповестиха, че 21 острова от архипелага Фернандо ди Нороня се приготвят да посрещат още веднъж туристи, откакто бяха неразрешени за визити в средата на март, предава Българска телеграфна агенция.

Желаещите да почиват на островите би трябвало да заявят това онлайн и наложително да приложат документ, който удостоверява, че към този момент са боледували от COVID-19, заяви ръководителят на администрацията на щата Ильехме Роша. Нужният документ е или позитивен тест за заболяването най-малко отпреди двадесет дни, или тест, който потвърждава съществуването на антитела против новия ковид.

Световната здравна организация предизвестява, че няма доказателства, че хората, прекарали COVID-19, имат наложително имунитет против наново заразяване. През последните дни в разнообразни страни бяха потвърдени случаи на ново заразяване на към този момент преболедували COVID-19.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР