Снимка Pexels Родители недоволстват от онлайн обучението. Ние не харесваме

...
Снимка Pexels Родители недоволстват от онлайн обучението. Ние не харесваме
Коментари Харесай

Родители говорят за бойкот на онлайн обучението: Искаме един нормален учебен процес

Снимка Pexels
Родители недоволстват от онлайн образованието. „ Ние не харесваме всичко обвързвано с отдалеченото образование. Искаме един естествен образователен развой. Независимо от обстановката, това е в ущърб на децата. Настояваме присъственото образование да продължи ”. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България ” Милко Божанков от „ Обединени родители ”, написа.

Той прибавя, че пропуските в онлайн образованието не могат да бъдат наваксани.

„ Няма да има всеобщ протест на родителите. Това ще се случи при доста дребен брой деца. Няма спор, че присъственото образование е по-добро. Но всичко това се случва в целия свят, освен у нас. Ние в България предлагаме едно от най-качествените онлайн образование. То е с жива връзка. В доста страни в Европа образованието се прави посредством авансово записани уроци ”, споделя ръководителят на Сдружението на шефовете в междинното обучение Асен Александров.

Той прибавя, че към 100 учители са изгубили живота си през последната година.

Александров прибавя, че образованието от разстояние несъмнено е по-трудно.

„ Никога до този миг не сме имали толкоз доста заболели педагози. Ситуацията е доста комплицирана. Децата се заразяват и разнасят болестта. Златната среда би била децата да се редуват на две седмици – онлайн и присъствено ”, прибавя той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР