Снимка Pexels, архивМъж е бил задържан в Белгия в рамките

...
Снимка Pexels, архивМъж е бил задържан в Белгия в рамките
Коментари Харесай

В Белгия задържаха мъж за тероризъм

Снимка Pexels, списък

Мъж е бил арестуван в Белгия в границите на антитерористично следствие. Според непотвърдена информация той е бил на път да извърши нахлуване, съобщи Франс прес, като се базира на локални медии, представени от Българска телеграфна агенция.

``
реклама

22-годишният мъж е бил задържан в събота в дома си в Уавр, южно от столицата Брюксел, оповестиха в. " Дерниер йор " и телевизия Ер Те Ел. Той бил арестуван, с цел да бъде разпитан за неуточнени терористични действия.

Според " Дерниер йор " мъжът се е готвел да извърши офанзива в близко бъдеще. Ер Те Ел обаче не бе в положение да удостовери тази информация.

Засега белгийската прокуратура не дава отговор на запитванията за коментар.

През последните години джихадисти направиха доста офанзиви в Белгия, напомня Франс прес. 
32 души починаха при набези против летището на Брюксел и в метрото на столицата на 22 март 2016 година Отговорност за тези офанзиви пое групировката ИДИЛ.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР