Снимка:PexelsАнглия вероятно ще трябва да последва Шотландия при налагането на

...
Снимка:PexelsАнглия вероятно ще трябва да последва Шотландия при налагането на
Коментари Харесай

Очаква се Англия да забрани гостуванията по домовете

Снимка:Pexels

" Англия евентуално ще би трябвало да последва Шотландия при налагането на възбрана за гостувания по домовете. " Това съобщи основният доктор на Англия професор Крис Уити пред премиера Борис Джонсън, осведоми The Times, представен от Inews.

Медицинското лице е на мнение, че въвеждането на по-строги ограничавания в Англия са неизбежни с наближаването на зимата. Според него досегашните ограничения, в това число вечерен час, са незадоволителни и няма да слагат надзор върху епидемията. 

Борис Джонсън твърди, че е реализиран баланс сред контрола на вируса и отбраната на стопанската система.  Твърдението бе оборено от първия министър на Шотландия Никола Стърджън.

В последна сметка, в Шотландия възбраната за посещение по домовете бе въведена. Министърът обоснова мярката със мнението, че би трябвало да се вземе поради обстоятелството, че взаимоотношението на семействата е основен мотор за предаването на болестта. 

Главните лекари на Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия се срещнаха в понеделник за да бъдат посъветвани държавните управления и да се вземе решение. Междувременно стана ясно, че професор Уити е склонен с шотландския си сътрудник Грегор Смит. Северна Ирландия също вкара мярката и забрани на хората да гостуват по домовете.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР