Снимка: ПетелВодач бе осъден за причинена на пешеходна пътека телесна

...
Снимка: ПетелВодач бе осъден за причинена на пешеходна пътека телесна
Коментари Харесай

Водач от Варна бе осъден за причинена на пешеходна пътека телесна повреда по непредпазливост

Снимка: Петел

Водач бе наказан за породена на пешеходна пътека телесна щета  по несъобразителност, оповестяват от пресцентъра на съда във Варна.

Той е на 62-годишна възраст и беше приет за отговорен в това, че на 1 юли  тази година, при ръководство на лек автомобил във Варна, нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, като при доближаване към пешеходна пътека не спрял и не пропуснал стъпила на пътеката жена. По този метод, по несъобразителност предизвикал междинна телесна щета на пешеходката, изразяваща се в черепно-мозъчна контузия.

Подсъдимият е дееспособен лидер с чисто правосъдно минало. Деянието е осъществено по несъобразителност. Районен съд – Варна го призна за отговорен за осъщественото закононарушение по член 343, алинея 3, б. „ а “ от Наказателния кодекс, като му наложи наказване от 8 месеца отнемане от независимост, отсрочено с 3 години изпитателен период. Той бе лишен от право да ръководи МПС за период от 6 месеца. Направените разходи по делото също са в тежест на подсъдимия.

Споразумението е дефинитивно и влиза в действие незабавно.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР