Снимка: ПетелВицепремиер и дванайсет министри от служебното правителство ще вземат

...
Снимка: ПетелВицепремиер и дванайсет министри от служебното правителство ще вземат
Коментари Харесай

Вицепремиер и цели 12 министри ще отговорят на депутатски въпроси

Снимка: Петел

Вицепремиер и дванайсет министри от служебното държавно управление ще вземат присъединяване в петъчния парламентарен надзор.

Няколко акцента от процедурата. За новия дизайн на мярката 60/40 ще приказва вицепремиерът и министър на труда и обществената политика Гълъб Донев.

Има ли планове на Министерство на здравеопазването за имунизация с трета бустер доза от имунизацията против COVID-19? Това е въпрос към министъра на опазването на здравето Стойчо Кацаров.

Резултатите от инспекцията на външно министерство по проблема с двойното поданство на министър Кирил Петков, е въпросът към министър Светлан Стоев.

По тематиката за правосъдната промяна на трибуната ще излезе правосъдният министър Янаки Стоилов, а на няколко стопански въпроса ще дава отговор отрасловият министър Кирил Петков - измежду тях е и обстановката във ВМЗ Сопот.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР