Снимка: ПетелСтрах е причината за самоубийството на човека, който днес

...
Снимка: ПетелСтрах е причината за самоубийството на човека, който днес
Коментари Харесай

Пациентът, който се самоуби в Бургас, се е самоубил от страх от Ковид. Видял човек да умира до него в болницата

Снимка: Петел

Страх е повода за самоубийството на индивида, който през днешния ден скочи от 8-ия етаж на болничното заведение в Бургас

75-годишният мъж, който по.рано през днешния ден се самоуби в бургаска болница, е видял по какъв начин човек умира към него, оповестява " Флагман ", базирайки се на негови близки от русенското село Ябълчево. Той не е имал никакви душевен проблеми.

75-годишният Халил Х. е диагностиран с Ковид-19 през предходната седмица. В петък положението му се влошило и е настанен за лекуване в УМБАЛ-Бургас.

Още в първите часове станал очевидец на гибел на мъж, с който е бил в една стая. Предполага, че това го е сринало душевен.

Пациентът, който скочи от 8-ия етаж на УМБАЛ-Бургас, лекувал ковид
Халил останал самичък в стаята през уикенда, чул се няколко пъти със брачната половинка си Хаджер, само че не звучал по никакъв начин добре. Той бил в приблизително тежко положение, не се налагал от апаратно дишане, само че не се чувствал добре.

Рано тази заран 75-годишният мъж скочи от 8-ия етаж и падна върху скелето на южното крило на УМБАЛ-Бургас. Пожарникарите се отзоваха стремително на мястото, те го придвижиха до колата за спешна помощ, само че Халил е умрял в 8:10 часа, разбра Флагман.бг.

Халил е животновъд, човек, който цялото село почита, споделиха наши източници.

Според уеб страницата Лупа.бг, който се позовава на прочут психиатър, през последните 6 месеца имало 75 самоубийства поради страха от коронавирус 19. Две от тях са в Бургас – на мъж от ж.к. ”Меден рудник ” и пациентът от Ябълчево.

Специалисти поучават болните да запазят хладнокръвие и даже да виждат по какъв начин умират други хора, е нужно да имат вяра, че това няма да се случи и на тях.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР