Снимка: ПетелОт 1-ви юли започва работа част от синя зона

...
Снимка: ПетелОт 1-ви юли започва работа част от синя зона
Коментари Харесай

Община Варна: Част от Синя зона – широк център започва работа на 1 юли

Снимка: Петел

От 1-ви юли стартира работа част от „ синя зона - необятен център “ във Варна, оповестяват от общинското дружество „ Общински паркинги и синя зона “.

``
реклама

Тя обгръща три подзони: Подзона 8 - включва и се лимитира от бул. " Сливница ", бул. " Осми крайморски полк ", бул. " Цар Освободител " и ул. " Пирин " ; Подзона 9 - бул. " Цар Освободител ", бул. " Осми Приморски полк ", бул. " Царевец ", бул. " Ген.Колев ", бул. " Чаталджа ",ул. " Братя Бъкстон " и ул. " Битоля " ; Подзона 10 - бул. " Осми крайморски полк ", ул. " Капитан Рончевски ", ул. " Васил Друмев ", бул. " Княз Борис I " и бул. " Цар Освободител ". Работното време в делнични дни е от 9,00 до 19,00 часа. Времето за паркиране е до 3 часа.
До момента подадените заявки за локално платено паркиране от живеещи в зоната са 3247 бр., от които онлайн са подадени 1134 броя, от юридически лица са декларирани 60 бр., от които 40 са през уеб страницата  https://www.varnaparking.bg/vpm/.

Няколко са методите за заплащане за почасово паркиране в „ синята зона “ - посредством уеб страницата или мобилно приложение, посредством SMS или в брой. Паркирането посредством мобилното приложение „ Варна паркинг “ - „ Виртуален паркинг метър “ - дава опция за избиране на интервал за паркиране сред 30 минути и 3 часа. Също по този начин може да се запазят номерата на разнообразни коли за бърз достъп. Приложението може да се изтегли за Android или iOS, след което би трябвало да се записва и да се зареди виртуален портфейл.
Друг метод за заплащане е изпращане на известие. Клиентите на българските мобилни оператори би трябвало да изпратят SMS на номер 1352, с текст, в който е посочен номера на автомобила. Съдържанието на SMS би трябвало да възпроизвежда безусловно табелата с регистрационния номер на съответното пътно-превозно средство. Таксуването на паркиране с SMS е за един час и включва цената за едно известие от 1 лев, плюс цената на SMS-а към мобилния оператор. Успешно възнаграждение се смята за осъществено, когато клиентът получи назад потвърдително известие.

Третият метод за заплащане е в брой и се прави в търговски обекти, които са маркирани със стикер, на който е изписано на български и британски език „ Тук можете да платите краткотрайно паркиране " Синя зона ". Цената е също 1 лева на час.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР