Снимка: ПетелНовата седмица в пловдивския регион започна с две самоубийства.

...
Снимка: ПетелНовата седмица в пловдивския регион започна с две самоубийства.
Коментари Харесай

Млад мъж в Калофер се застреля с незаконен пистолет

Снимка: Петел

Новата седмица в пловдивския район стартира с две самоубийства. Млад мъж от Калофер се простреля с нелегално оръжие в дома си, а възрастен от Песнопой увисна на въжето на тавана в къщата си, съобщи  " Монитор ".

 
63-годишният мъж от село Песнопой прекарал 4 дни на тавана в къщата. Преди да бъде открит, трупът му бил нахапан от плъхове. Липсата на мъжа от няколко дни в селото била видяна. Кметицата на Песнопой поискала подпомагане от полицията. Тя обяснила, че жителят на селото не е бил виждан най-малко от 4-5 дни. 
 
Мъжът живеел самичък и то много оскъдно.Полицаите от Хисаря се отзовали на сигнала и ревизирали къщата. На първия етаж не разкрили нищо съмнително. Решили да огледат и таванското помещение. В тавана можело да се влезе единствено през капандура от покрива. Полицаите съумели да влязат и в таванското помещение видели, че мъжът се е обесил.
 
Няколко часа по-късно 32-годишна жена от Калофер подала сигнал на телефон 112 и съобщила, че е разкрила безжизненото тяло на брачна половинка си. Намерила го в дома им в града прострелян в дясното слепоочие. 
 
Според нея нещастието е станала вечерта на 22 март. Полицаите от Карлово открили, че мъжът се е прострелял с противозаконен револвер. Униформените иззели от мястото пълнител с патрони. 
 
По двата случая са формирани досъдебни производства, а аргументите за нещастията се обясняват.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР