Снимка: ПетелМъж е задържан в Слънчев бряг след преследване с

...
Снимка: ПетелМъж е задържан в Слънчев бряг след преследване с
Коментари Харесай

Мъж е задържан в Слънчев бряг след преследване с полицията

Снимка: Петел

Мъж е арестуван в Слънчев бряг след гонене с полицията. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас. На 28 септември т.г. към 03.20 часа на основната алея до спирка " Палма " в Слънчев бряг, чиновници от Районно ръководство - Несебър подали сигнал със стоп-палка за прекъсване на лек автомобил " Мерцедес ", със старозагорска регистрация, движещ се в посока Несебър, написа " 24 часа ".

Водачът на автомобила не се подчинил на полицейските разпоредби и траял придвижването си, като е спрян до входа на ресторант " Кондор ". Установено е, че автомобила е каран от 27 годишен старозагорец. Водачът е тестван за приложимост на алкохол (дрегерът отчел - 1,93 промила).

Старозагорецът е отведен за взимане на кръвна проба за химически разбор, като при слизане от служебния автомобил пред входа на Центъра за незабавна здравна помощ в Несебър (след като са му свалени помощните средства (белезниците)), побягнал в посока ул. " Иван Вазов ".

След малко гонене и възпроизведени изстрели със стоп-патрони със служебното оръжие във въздуха, старозагорецът е арестуван наоколо до хотел " Виго ". По случая е формирано е бързо произвеждане.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР