Снимка: ПетелКонцесионери на плажове искат да имат възможност да осигуряват

...
Снимка: ПетелКонцесионери на плажове искат да имат възможност да осигуряват
Коментари Харесай

Концесионери искат да осигуряват спасители за безстопанствени плажове

Снимка: Петел

Концесионери на плажове желаят да имат опция да обезпечават водни спасители за безстопанствени линии, които са в непосредствена непосредственост до техните плажове, оповестява " Нова телевизия ".

Предложението им е подбудено от последните произшествия, при които летовници се удавиха в морето, до момента в който са на неохраняеми плажове, а единствено на стотина метра се е намирал последният избавителен пост в охранявана зона.

Кое породи тази концепция и по какъв начин виждат на процедура обслужването на неохраняемите зони?

Спасителите изясняват, че в случай че получат сигнал от прилежащ плаж биха могли да действат по два метода. Да реагират по вода и суша. При разстояние от 500 метра спасителите биха достигнали до мястото за към минута и половина.

„ Предстои да обсъдим концепцията с Министерство на туризма. Смятаме, че можем да бъдем потребни и при такива случаи. Те би трябвало да решат дали има аргумент в нашето предложение ”, споделя концесионерът Николай Димитров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР