Снимка: ПетелДнес в Мадрид влизат нови ограничителни мерки срещу разпространението

...
Снимка: ПетелДнес в Мадрид влизат нови ограничителни мерки срещу разпространението
Коментари Харесай

В Мадрид влизат в сила нови мерки срещу коронавируса

Снимка: Петел

Днес в Мадрид влизат нови ограничаващи ограничения против разпространяването на ковид, написа испанският всекидневник " El Pais ".

Събиранията в региона на Мадрид сред тези, които не споделят един и същи дом, ще бъдат лимитирани до 10 души. Нещо повече, потенциалът на погребалните домове ще бъде понижен от 75% на 60%, предава Фокус.

Това са единствено част от новите ограничавания, оповестени в петък от здравния шеф на Мадрид Енрике Руис Ескудеро, в опит да се понижи възходящия брой на инфектираните с COVID-19 в града, който още веднъж се трансформира в епицентър на продължаващата здравна рецесия в Испания.

Съгласно новите ограничения, броят на присъстващите на религиозни церемонии като сватби, кръщенета и причастия също ще бъде стеснен до 60% от общия потенциал. Откритите питейни заведения и дансингите към този момент са неразрешени.

Междувременно в питейните заведения и заведенията за хранене в района потенциалът ще бъде стеснен до 50%. В заведенията, ситуирани по тротоарите и навън, ще се изисква 1,5-метровата обществена отдалеченост сред столовете на всяка маса. Досега условията бяха за разстояние сред обособените маси.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР