Снимка: ПетелАрестуваха 18-годишен младеж по обвинение в кражба и побой

...
Снимка: ПетелАрестуваха 18-годишен младеж по обвинение в кражба и побой
Коментари Харесай

Арестуваха 18-годишен младеж по обвинение в кражба и побой над възрастна жена

Снимка: Петел

Арестуваха 18-годишен юноша по обвиняване в кражба и побой над стара жена. Случаят е от Стражица. Тийнейджърът е упрекнат, че е взел участие в обир на пари и злато от самотно живееща стара жена в село Виноград. На младежа е повдигнато обвиняване. 

Грабежът е осъществен през нощта против 6 март. Двамата причинители са влезнали през незаключената врата на къщата на самотно живеещата 77-годишна жена в стражишкото село Виноград, разясниха окръжният прокурор Христо Христов и шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Димитър Машов.

„ Малтретирали са дамата, вързали са я и са ѝ лишили парична сума и златни украшения. Едното лице е арестувано. Повдигнато му е обвиняване и е арестуван за период от 72 часа. Възрастната жена е била измъчвана по изключително нечовечен метод, отнети са ѝ 600 лв. и седем златни пръстена “, разкриха те.

" Задържаният 18-годишен причинител е от същото село, преди месец е излежал присъда за кражба. Не е правил признания, само че против него са събрани задоволително доказателства за покачване на обвиняване за обир ", разясни наблюдаващият прокурор Ивайло Гайдаров, представен от БНР.

За такова закононарушение законът планува отнемане от независимост от 3 до 10 години. Изрива се вторият причинител.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР