снимка ПетелВарненският окръжен съд призна за виновен 43-годишния Мирослав И.,

...
снимка ПетелВарненският окръжен съд призна за виновен 43-годишния Мирослав И.,
Коментари Харесай

1500 лева глоба и условна присъда за опит за подкупване на полицаи във Варна

снимка " Петел "

Варненският областен съд призна за отговорен 43-годишния Мирослав И., за това че дал рушвет на двама полицейски чиновници, с цел да не му сформират акт да административно нарушаване, оповестиха от пресслужбата на съда.

Присъдата беше произнесена в деня на разпоредителното съвещание, откакто отбраната на подсъдимия изиска кратко правосъдно разследване. В този случай той признава виновността си и всички обстоятелства и условия изложени в обвинителния акт, а размерът на постановената присъда „ отнемане от независимост “ се понижава с 1/3. 
На 22.12.2019г. Мирослав И. бил спрян за инспекция от полицейски патрул до бл. 212 в кв. „ Кайсиева градина “ във Варна. Поводът бил влизането на автомобила в неразрешена улица. След като дал документите си за инспекция, подсъдимият предложил на двамата служител на реда „ да почерпел нещо “ и „ да се оправели на място “.  След като единият чиновник тръгнал към служебния си автомобил Мирослав го последвал.

Сложил 180 лв. под предната седалка. Случаят незабавно бил докладван на дежурния в оперативна част на Трето районно управление (на МВР) на МВР-Варна. При направената информация по отношение на автомобила се оказало, че транспортното средство е с прекъсната регистрация от 2015г. 
Мирослав И. е роден във Варна, със приблизително обучение, неженен, оправдан.
За осъщественото закононарушение, Окръжен съд – Варна наложи на Стоян С. измежду редукцията с 1/3 наказване „ отнемане от независимост “ за период от 2 години с 5 години изпитателен период и санкция в размер на 1500 лв..  Присъдата може да бъде протестирана или обжалвана пред Апелативен съд – Варна. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР