снимка: ПетелСлужители на Първо РУ при ОД на МВР –

...
снимка: ПетелСлужители на Първо РУ при ОД на МВР –
Коментари Харесай

Полицията във Варна залови крадецът на четири велосипеда и електрическа тротинетка

снимка: " Петел "

Служители на Първо районно управление (на МВР) при ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна разкриха и задържаха причинителя на серия обири на колела и една електрическа тротинетка във Варна, оповестиха от пресцентъра на дирекцията.

 

От началото на месец септември са регистрирани четири обири на колела и една кражба на електрическа тротинетка, паркирани в централната част на Варна. Кражбите са осъществявани в друг часови диапазон, а транспортните средства са били заключени и обезопасени по разнообразни способи. 

След извършени дейности по следствие на случая и оперативно – издирвателни действия е открито, че причинител на действието е 37-годишен мъж от Варна, добре прочут на органите на реда и осъждан за закононарушения срещу собствеността. Същият е арестуван за период до 24 часа. По случаите има формирани досъдебни производства, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна. На причинителят са повдигнати обвинявания, арестуван е за период до 72 часа с предписание на наблюдаващ прокурор.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР