Снимка: ПетелСлънчево време с максимални температури от 22 до 25

...
Снимка: ПетелСлънчево време с максимални температури от 22 до 25
Коментари Харесай

Максимални температури до 25 градуса в много райони от страната днес

Снимка: " Петел "

Слънчево време с оптимални температури от 22 до 25 градуса ще има в доста региони у нас. В София те ще са към 22. На доста места обаче сутринта ще има мъгли, най-много по Черноморието и поречията на реките. 

Край морето ще е слънчево,  ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 21° и 24°. Температурата на морската вода е от 18° до 20°. Вълнението на морето ще е едва.

Слънчево ще бъде и в планините. Максималните температури в курортите ще бъдат от 18° на Алеко до 24° в Банско, по най-високите върхове – от 11° до 13°. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад.

Предимно слънчево, с понижена видимост в часовете преди обяд ще се задържи у нас и в събота. В следобедните часове ще стартира нарастване на облачността и през нощта против неделя в Западна България ще завали. В неделя ще вали и в източната половина от страната. Ще стартира и захлаждане, което ще продължи и в понеделник.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР