снимка: ПетелНа 09.08.т.г. около 22.00 ч. в Първо Районно управление

...
снимка: ПетелНа 09.08.т.г. около 22.00 ч. в Първо Районно управление
Коментари Харесай

40-годишен е убит в Буграс, намушкан е в гърдите със сгъваем нож след пиянски скандал

снимка: " Петел "

На 09.08.т.г. към 22.00 ч. в Първо Районно ръководство – Бургас е получено известие за скандал сред лица в нетрезво положение, зародил в квартира, ситуирана на приземния етаж в кооперация на бургаската улица „ Ивайло ” № 54, населявана от 57 годишен мъж от с. Дюлево, общ. Средец. Това заяви " Флагман ", позовавйки се на информация от Министерство на вътрешните работи.

Дошлите на място полицейски чиновници открили натрупа на мъж на междинна възраст и следи от кръв в региона на гръдния панер. Констатирано е, че тялото е на 40 годишен бургазлия, пристигнал малко по-рано на посетители, който след приложимост на алкохол с 57 годишния хазаин и зародил сред тях междуличностен спор, е намушкан със сгъваемо  ножче в региона на гърдите.
След осъщественото действие домакина се отправил в незнайна посока, като забелязвайки полицейски патрул в региона на Новата поща се предал. 
Задържан е за период от 24 часа. Извършени са голям брой процесуално следствени дейности / измежду които оглед на местопрестъпление, разпити, конфискувано е оръжието с което е осъществено убийството, назначени са голям брой експертизи и др./. 
По случая е формирано досъдебно произвеждане.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР