Снимка ПетелГневен и в същото време изпълнен с болка коментар

...
Снимка ПетелГневен и в същото време изпълнен с болка коментар
Коментари Харесай

След смъртта на 26-годишния моторист едно момиче избухна: Вие не сте хора! Отиде си един млад, добър и умен човек, а вие, без да го познавате, раздавате правосъдие

Снимка " Петел "

Гневен и в това време изпълнен с болежка коментар насочи младо момиче, след купищата изказани отзиви след гибелта на 26-годишния моторист, който умря нощес в злополука във Варна.

Публикуваме без редакторска интервенция:

" Аз съм другарка на умрялото момче. Имам въпроси към по- огромна част от вас,той е риторичен,отговор не желая тъй като от мненията Ви отговора ми е явен. Вие Души Имате ли? Другото в което съм уверена е, че половината от вас не са осведомени с разпоредбите за придвижване по пътищата, това го виждам всеки ден. Кой от вас участва на мястото на злополуката, че дава отговори за това кой е отговорен и кой не е. Кой от вас знае с какъв брой километра и по какъв начин се е движел приятелят ми, че смее да приказва по този начин? Колко от Вас имат деца? Ако това беше ваше дете, отново ли по този начин щяхте да коментирате, и в действителност какъв брой от вас знаят какъв брой коства един човешки живот. Факта който аз знаем е този. Отиде си едно прелестно, положително, мъдро момче. Животът на неговото семейство и на приятелите му ще остане опетнен вечно. Отиде си едно момче на 26 години, чийто живот занапред започваше... Никой от вас не познаваше това момче, никой от вас не знае какъв беше той и единственото,което можете да извършите е да  запазите безмълвие, при положение,че е останало най-малко нещо човешко във вас. "

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР