Снимка ПетелБорислав Гуцанов от БСП разкри приоритетите на народните представители.Надяваме

...
Снимка ПетелБорислав Гуцанов от БСП разкри приоритетите на народните представители.Надяваме
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Най-важното е да има актуализация на бюджета и редовен кабинет

Снимка " Петел "

Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия разкри целите на народните представители.

Надяваме се да се стигне до сформиране на постоянно държавно управление, тъй като считаме, че в тази тежка обстановка, пред която е изправена страната, пред очертаваща се рецесия в няколко посоки най-малкото, което е належащо, е в допълнение напрежение в страната. Нашите дейности са към стабилизиране на обстановката и към постоянно държавно управление, което да може да изведе страната от тази тежка обстановка. Това сподели в коридорите на Народното събрание депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов, съобщи кореспондент на .

Попитан дали дадената от президента Румен Радев поръчка, че ще забави връчването на втория мандат за сформиране на държавно управление Гуцанов отговори: " Аз дори не го привързвам със забавянето на мандата. Най-важното сега е да има актуализация на бюджета и да се стигне до постоянен кабинет, с цел да има непоклатимост в страната. Семействата желаят да има успокоение, да има естествена зима, да нямат терзания за една възможна последваща Коронавирус вълна ".

В отговор на въпрос за апела на президента партиите да предложат свои претенденти за министри социалистът съобщи: " Не желая да разясня думите на президента. Ние имаме пределно ясно решение на Националния съвет – да бъде препоръчан служебният кабинет. Ако мандатът бъде даден на Българска социалистическа партия, ще бъдат извършени диалози с министрите, с министър-председателя и тогава ще се стигне до пленарна зала.

По думите му този ход на Българска социалистическа партия изрично не е обвързван с липса на фрагменти в партията.

Смятаме, че сега този кабинет прави работата си, има добра известност измежду хората, което е причина за успокоение, което е извънредно значимо за нас като политическа партия – да има успокоение в страната и в българските фамилии, сподели още Борислав Гуцанов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР