снимка Петел, архивВчера около 15:35 часа, в гр. Варна, на

...
снимка Петел, архивВчера около 15:35 часа, в гр. Варна, на
Коментари Харесай

Трима 18-годишни с БМВ пострадаха в катастрофа на Аспарухов мост! Шофьорът карал бързо

снимка " Петел ", списък

Вчера към 15:35 часа, в гр. Варна, на «Аспарухов мост», на Северен пътен възел,водачът на «БМВ» И.К. (18 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор и се блъска в мантинела. Това оповестиха през днешния ден от полицията в морския град.

Вследствие на случая лидерът на автомобила и двама негои спътници – момче и момиче на 18 година, получават контузни пострадвания, прегледани са и освободени, без заплаха за живота.

Малко след среднощ в неделя против петък на кръстовището на ул. «Отец Паисий» и бул. «Сливница» във Варна,, лидерът на «Ауди» М.М. (27 г.) от Обзор, при съществуването на пътен знак «СТОП!», не пропуща и блъска «Рено». Вследствие на случая лидерът на ударената кола (34 г.) получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

Пак през вчерашния ден, към 09:50 часа, кръстовището на ул. «Пирин» и бул. «Цар Освободител»водачът на рейс от всеобщия градски превоз «Мерцедес» В.М. (55 г.) от Игнатиево, по време на придвижването си, при внезапно тръгване от място, провокира рухване на пътничка в салона на рейса. Вследствие на случая дамата (67 г.) получава фрактура на прешлен, прегледана е и настанена за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота му. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР