снимка: Петел, архивВъв връзка с извършването на строително-ремонтни дейности от

...
снимка: Петел, архивВъв връзка с извършването на строително-ремонтни дейности от
Коментари Харесай

Важно! Нова промяна в трафика във Варна във връзка с уличен ремонт, ще се отрази и на градския транспорт

снимка: " Петел ", списък

Във връзка с осъществяването на строително-ремонтни действия от на следващия ден 11-ти април от 9 ч. ще бъде затворена за придвижване на моторни-превозни средства  ул. „ Георги Бенковски “, в обхвата  от ул. „ Д-р Пискюлиев “  до ул. „ Кракра “, оповестяват от дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “.

Въвеждат се маршрутни промени за автобусна линия 14 единствено в посока Почивка, оповестяват от общинската компания „ Градски превоз “. На кръстовището на бул. „ Вл. Варненчик “ с ул. „ Д-р Пискюлиев “, рейсовете ще завиват наляво по булеварда, ще обслужват спирки „ Тракия “ и „ Катедралата “ в посока „ Почивка “. На кръстовището с бул. „ Мария Луиза “ рейсовете ще се включват по одобрения маршрут на линия 14. Няма да се обслужват спирки: „ Кооперативен  пазар “, „ Георги Кирков “ и „ Козирката “.

От 11-ти април ще бъде отворен за придвижване сектора на ул. " Г. Бенковски " в сектора от бул. " Владислав Варненчик " до ул. " Д-р Пискюлиев ". 

Ремонтните действия по ул. „ Г. Бенковски “ се реализират по план по „ Благоустрояване на междублокови пространства в подзона регион „ Одесос ” 1, включващо реорганизация на ул. „ Георги Бенковски ”, в сектора от бул. „ Сливница “ до ул. „ Кракра “ включително eлементи на предблоковите пространства в сектора сред ул. „ Цар Петър “, ул. „ Парижка комуна “, ул. „ Кракра “ и ул. „ Георги Бенковски “, финансирани по Оперативна програма „ Региони в напредък “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР