снимка: Петел, архивСпециална телефонна линия вече поема всички сигнали за

...
снимка: Петел, архивСпециална телефонна линия вече поема всички сигнали за
Коментари Харесай

ВиК-Варна обяви нов безплатен номер за аварии, гражданите да звънят само на 0800 19 160

снимка: " Петел ", списък

Специална телефонна линия към този момент поема всички сигнали за повреди по водопроводната мрежа на територията на „ Водоснабдяване и канализация – Варна “ ООД. Номерът 0800 19 160 е безвъзмезден и единствено на него клиентите на сдружението ще могат да оповестяват за течове по мрежата и да получават информация за настоящите поправки, прецизират от сдружението.

Във връзка с осъществяването на разпорежданията за изключителното състояние, въведено за ограничение на разпространяването на болестта от вируса COVID-19, и по разпореждане на кмета на Варна Иван Портних, още с оповестяване на ограничаващите ограничения бяха анулирани всички планови плановите поправки по мрежите на територията, обслужвана от сдружението. На разположение при непланирано спиране на водоподаването са всички спешни екипи, като се съблюдават всички ограничения, оповестени от управляващите, свързани с изключителното състояние. 
На цената на един градски диалог пък на телефон 0700 11 300 клиентите на „ ВиК – Варна “ ООД могат да създадат самоотчет на водомера си, да ревизират сметката си за заплащане, да получат информация за услуги, в това число на механически и лабораторни услуги, разкриване на партида.
Съобщенията за настоящите повреди са налични и на уеб страницата на сдружението: www.vikvarna.com.
Своите въпроси клиентите на „ ВиК – Варна “ ООД могат да слагат и на e-mail: [email protected].
Електронната поща с адрес: [email protected] е единствено за подаване на заявки и сигнали. Това клиентите на сдружението могат да създадат и през платформата за питане на уеб страницата на сдружението.

„ Водоснабдяване и канализация – Варна “ ООД осведоми, че спешните екипи на сдружението не престават да са на непрекъснато разположение, без значение от рестриктивните мерки на изключителното състояние, и вършат всичко належащо за оптимално бързото възобновяване на водоснабдяването. За страдание, в огромна част от случаите повредите са на тръби с огромен диаметър, което изисква повече време за ремонтни действия. Това неизбежно основава неудобства на клиентите, само че от сдружението твърдят, че се прави всичко належащо проблемите да се вземат решение оптимално бързо.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 MrBean (преди 3 секунди) Рейтинг: 26418 | Одобрение: 4593 Това смешка ли е? "безплатен " номер!? Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВс
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР