Снимка: Петел, архивКлон се стовари върху учителка в Габрово. Инцидентът

...
Снимка: Петел, архивКлон се стовари върху учителка в Габрово. Инцидентът
Коментари Харесай

Две деца и учителка пострадаха, след като клон падна върху тях

Снимка: Петел, списък

Клон се стовари върху учителка в Габрово. Инцидентът е станал в една от централните градинки по време на празненство за довеждане докрай на четвъртокласници от учебно заведение " Райчо Каролев " в града, оповестява Българска национална телевизия.

Пострадалата е 60-годишна. Прегледана е от екип на незабавна помощ, отзовал се на мястото на случая. Жената е контактна, с огромна рана на главата и шията, уточни шефът на Центъра доктор Георги Шандурков и посочи, че ще й бъде направено рентгеново проучване.

Клонът, стоварил се върху учителката, е засегнал и две деца, само че те са с леки повърхностни пострадвания и откакто са прегледани са освободени.

Инцидентът е станал в централната градинка с мечето, както е позната на жителите на Габрово, до момента в който четвъртокласници чествали завършването си, дружно с учители и родители. Поддържането на дребния парк, който е доста посещаван, е ангажимент на Общината. Позиция по случая от там се чака по-късно.

Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР