снимка Петел, архивЕжегодно съвместно учебно занятие ще проведат във Варна

...
снимка Петел, архивЕжегодно съвместно учебно занятие ще проведат във Варна
Коментари Харесай

Важно за варненци: Утре ще има учение на плажа в Аспарухово, вътрешният министър Младен Маринов идва на място

снимка " Петел ", списък

Ежегодно взаимно образователно занимание ще проведат във Варна чиновници на  Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ - Министерство на вътрешните работи и на Групово дело „ Гражданска въздухоплавателна администрация “ - МТИТС. На него ще участва и министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Основната цел на учението е възстановяване на координацията и повишение на подготовката за реакция на структурите, имащи отговорности за реагиране при авиационни катастрофи. Демонстрациите стартират в 10.00 часа. Те ще се организират на територията на плажна линия на кв. „ Аспарухово ”.

Участие в занятието ще вземат и съставни елементи от Единната избавителна система – Министерство на вътрешните работи, МТИТС, МО, Министерство на здравеопазването, Община Варна, БЧК и други По прелиминарен сюжет екипите ще разиграват търсене, избавяне и евакуация на хора и създаване на полеви център за оказване на първа здравна помощ и психична поддръжка на пострадалите; гасене на пожар в гориста местност; търсене и избавяне в и под вода; ограничение и събиране на разлято гориво и хидравлично масло в морето.

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР