снимка: Отровното триоМая Манолова, Арман Бабикян, Николай Хаджигенов, Мария Капон,

...
снимка: Отровното триоМая Манолова, Арман Бабикян, Николай Хаджигенов, Мария Капон,
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов и Мая Манолова са пак заедно, започват сдобрени кампанията

снимка: " Отровното трио "

Мая Манолова, Арман Бабикян, Николай Хаджигенов, Мария Капон, Татяна Дончева и останалите водачи на листите на „ Изправи се! Мутри вън! “ ще се съберат дружно за началото на предизборната акция на обединението, което е на следващия ден в Пловдив. Това оповестиха за медиите от Отровното трио.

Още по време на последния парламент, а и след разпускането му Николай Хаджигенов няколко пъти упреква Манолова и Дончева за това, че се държат като „ типични политици “. От друга страна, те също демонстрираха отрицателно отношение към съдружника си. Когато беше обявено, че Дончева няма да се коалира с Българска социалистическа партия, а остава в ИМВ, Бабикян сподели пред публицисти, че Хаджигенов неслучайно не участва на срещата с медиите.

От своя страна Татяна Дончева също има искания към обединението. Тя заяви преди време, че „ Мутри вън “ ще отпадне от името на обединяването, в случай че влезе в идващото Народно заседание.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР