Снимка: OMVЧленът на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Петър

...
Снимка: OMVЧленът на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Петър
Коментари Харесай

Членът на Изпълкома на БФС Петър Величков хвърли оставка и каза: Срамувам се, че участвах в едно провалено управление

Снимка: OMV

Членът на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Петър Величков подаде оставката си, след тази на Борислав Михайлов.

" Срамувам се, че участвах в едно провалено ръководство на футболния съюз - сподели пред " Труд " Величков. " След като резултатите от нашата работа са такива, значи сме се провалили.

Имахме положителни хрумвания, само че очевидно не се справихме и би трябвало да си вървим. Не знам дали ще има изпълком в петък, само че каквото и да се реши, сме от дълго време закъснели с оставките. Като единици всеки от нас несъмнено е добър и си схваща от работата, само че дружно като екип не се справихме.

Всички би трябвало да си заминем. Създалото се напрежение не е в полза на никого. Аз съм бил и в предходния изпълком на БФС, бил съм и в комисии. Трябва да си го признаем пред обществеността и всеки български почитател - ние не вървяхме напред. Затова още веднъж ще кажа - всички би трябвало да подадем оставка и да понесем отговорността си ", сподели Величков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Голям праз (преди 19 секунди) Рейтинг: 5019 | Одобрение: 2154 Ами върни и парите, получени за тези години!!!!  0  0 гарфилд (преди 1 минута) Рейтинг: 28119 | Одобрение: 11744 Дано и останалите от Изпълкома,мислят като тебе. Напиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР