Снимка OFFNews АтакаЗа първи път в България се почита паметта

...
Снимка OFFNews АтакаЗа първи път в България се почита паметта
Коментари Харесай

Атака в нощна акция: отбеляза часа и деня на хитлеристката агресия срещу Русия

Снимка OFFNews Атака
За първи път в България се уважава паметта на съветските воини, починали във Втората международна война, в деня и часа, когато стартира нападението на Хитлеристка Германия против Русия. Инициативата бе проведена от Атака и се организира тъкмо в 4 часа сутринта на 22 юни пред Паметника на Съветската войска в София, оповестява OFFNews.

Към водача на АТАКА Волен Сидеров и народните представители от партията се включили представители на публични организации, Съюзът на ветераните в България и шефът на Руския културно-информационен център у нас, съобщили от партията.

„ Когато приказваме за тази дата, би трябвало да кажем наложително, че от самото начало тази военна експанзия на Хитлер беше готова, финансирана и насочвана от Запада ”, припомнил историческите обстоятелства Сидеров. Той посочи, че най-големият спонсор на Третия райх бил англосаксонският Запад. „ Англия, Франция и Съединени американски щати вършиха всичко допустимо Германия да се милитаризира. Английски и немски компании участваха в немски химически и военни концерни, без които милитаризирането на Германия беше невероятно ”, пояснил ръководителят на АТАКА.

Сидеров и сътрудниците му от АТАКА поднесли венци пред паметника на Съветската войска. С цветя те бяха изписали „ Помним ”, както и със свещи бяха отбелязали броя дни на военния спор. „ Вечна памет на всички бойци и офицери, починали за свободата на Русия и Европа ”, заключил Сидеров.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР