Снимка: ОДМВР-БургасОДМВР – Бургас издирва Юлиян Иванов Митков / Онур/

...
Снимка: ОДМВР-БургасОДМВР – Бургас издирва Юлиян Иванов Митков / Онур/
Коментари Харесай

МВР пусна снимка на изчезналото момченце от Равнец! Ако го видите, се обадете на 112

Снимка: ОДМВР-Бургас

ОДМВР – Бургас търси Юлиян Иванов Митков / Онур/ на две години и половина от с. Равнец, който е видян за последно към 18.30 ч. на 17.03.т.г. в региона на лозов масив към селото, оповестява " Флагман ". От институцията разпространиха и негова фотография.

``
реклама

Детето е било в региона дружно със свои близки за отбелязване на рожден ден, чието отпразнуване се е осъществило в икономически двор, ситуиран в края на село Равнец.



По време на изгубването детето е било облечено с бяла или светла връхна дреха с дълъг ръкав. Същото има лек недостатък при напредване, изразяващ се във влачене на едното краче.

ОДМВР – Бургас призовава жителите, разполагащи с някаква информация по отношение на местонахождението на Юлиян Иванов Митков да алармират неотложно на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи!

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР