снимка: ОД МВР - ВарнаВ хода на специализирана полицейска операция

...
снимка: ОД МВР - ВарнаВ хода на специализирана полицейска операция
Коментари Харесай

Варненската полиция арестува мъж от Бургас, представял се за общинар и мамел възрастни хора

снимка: ОД Министерство на вътрешните работи - Варна

В хода на профилирана полицейска интервенция по противопоставяне на стандартната  престъпност, провела се на територията на община Аксаково и община Варна, под наблюдението на прокуратурата, е арестуван 41-годишен мъж от Бургас, направил кражба и въвел в подвеждане живеещи сами възрастни хора.

Установено е, че мъжът се е представял за общински чиновник и е предложил на пострадалите да им спомага за нарастване на пенсиите или да им обезпечи евтини дърва. Измамите са осъществени на територията на няколко области. На мъжа е повдигнато обвиняване, арестуван е за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор.
Проверените по време на профилираната интервенция лица са 476, тестваните коли са 360. Задържани са общо 23 души – четирима са известни на органите на реда по отношение на джебчийски обири, седем души са проявени по линия на разнообразни измами и седем са причинителите на обири.  Установени са 45 нарушавания на ЗДвП, взето е отношение във всички случаи, като в три от тях става дума за ръководство на МПС без удостоверение за провоспособност.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР