Снимка: Областна администрация Софийска областСлед като диагностицира протестиращите срещу правителството

...
Снимка: Областна администрация Софийска областСлед като диагностицира протестиращите срещу правителството
Коментари Харесай

Илиан Тодоров: Само се оплакваме, а в София се живее по-добре в сравнение с Лондон и Париж

Снимка: Областна администрация Софийска област

След като диагностицира протестиращите против държавното управление български жители с форма на дебилизъм и олигофрения, регионалният шеф на София Илиан Тодоров в ново прессъобщение до медиите съобщи, че българите единствено се оплакваме и обясни на софиянци, че живеят по-добре от жителите на ред европейски столици.

Ето и отправеното обръщение на Илиан Тодоров в уеб страницата на Областна администрация Софийска област, което обстоятелства.бг публикува без редакторска интервенция:

" Ние българите имаме една обща неприятна линия. Обичаме да се оплакваме. Някак си мазохистично обичаме да бъдем жертви. Да се самоопределяме като онеправдани, излъгани и даже бедстващи. Истината обаче е напълно друга. Обичаме да ненавиждаме оня, който споделя истината. Лао Дзъ бе споделил, че гласът на истината е противен за слуха. В тази връзка би трябвало да основа неприятности на доста хора, изричайки че качеството ни на живот е доста по-високо от това в редица европейски страни. И това не са мои мисли, а резултат от проучвания на интернационалните самостоятелни институции. Според тях показателя за качеството на живот в София е по-добро от редица европейски градове. Според „ Numbeo ”, в София се живее по-добре в сравнение с в Атина, Будапеща, Милано, Лондон, Букурещ, Париж, Рим и Москва. Според същото проучване софиянци живеят по-добре от жителите в Хонг Конг, Истанбул, Пекин и редица други градове. Роденият в Русе лауреат на Нобелова премия за литература, белетрист, есеист, драматург и мъдрец от еврейски генезис Елиас Канети бе споделил: „ Истината би трябвало да удря като гръм. Иначе би била безполезна. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Darth_Revan (преди секунда) Рейтинг: 407 | Одобрение: -463 Правилна диагноза е сложил!Браво! Свинщина Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР