Снимка новини.бгСлед съвместна операция между българските и румънските служби на

...
Снимка новини.бгСлед съвместна операция между българските и румънските служби на
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата с подробности за задържаните в Румъния телефонни измамници

Снимка вести.бг

След взаимна интервенция сред българските и румънските служби на територията на Румъния бяха арестувани 6 лица, които са търсени с европейска заповед за арест. От тях петима са дали единодушието си да бъдат конвоирани до България,докато за шестият следва процедура по предаване. Това разкри на брифинг представителят на Специализираната прокуратура Сийка Милева във връзка предаването от румънските на българските управляващи на арестуваните там телефонни измамници, съобщи кореспондент на Novini.bg.

,,На лицата ще им бъдат повдигнати обвинявания за присъединяване в проведена незаконна група за телефонни измами. Самата група няма  главатар, заради което няма и повдигнато обвиняване за управление на незаконна група, а единствено за присъединяване в такава``, изясни още Милева.

Тя добави, че Специализираната прокуратура ще изиска непрекъснатото им задържане, като уточни, че след залавянето им са били регистрирани едвам 4 случая на телефонни измами на територията на България.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: