Снимка: novini.bgОт вчерашното заседание на Централното оперативно бюро и на

...
Снимка: novini.bgОт вчерашното заседание на Централното оперативно бюро и на
Коментари Харесай

Йордан Цонев: На вота ДПС ще гласува против целия кабинет, вреден е за страната

Снимка: novini.bg

От вчерашното съвещание на Централното оперативно бюро и на ПГ имаме решение - да подкрепим импортирания избор на съмнение по тематиката " Сигурност ", с уточнението, че още не сме се срещнали с претекстовете. Българска социалистическа партия преди шест месеца не се съгласиха тематиката на вота на недоверие да е " Сигурност ", само че се оказа, че сме прави. Темата е настояща, радваме се, че стигнаха до нея, въпреки и след шест месеца. Макар и да не сме водили диалози. Това сподели пред публицисти в Народното събрание зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев, написа novini.bg.

Движение за права и свободи има разширено тълкувание по тематиката " Сигурност ". Смятаме, че присъединяване на националистите във властта подкопава националната сигурност и основава условия за това, кото всички се опасяваме на Балканите, съобщи Цонев.

Един избор е за целия кабинет, ние ще гласуваме срещу целия кабинет. От първия ден сме срещу този кабинет и няма да се отметнем. Този кабинет е нездравословен за страната. Няма извършена нито една смислена промяна, сподели още Йордан Цонев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР