Снимка Novini.bgКогато говорим за пол, то той няма да има

...
Снимка Novini.bgКогато говорим за пол, то той няма да има
Коментари Харесай

Ганев от “Тренд”: Балотаж ще има и той ще е между двете дами - Фандъкова и Манолова

Снимка Novini.bg

Когато приказваме за пол, то той няма да има значение за локалните избори. 30% от интервюираните гласоподаватели са показали, че избират мъже отпред на градовете. В последните години има растеж на гласоподавателите, които желаят млади претенденти. Най-голяма част от гласоподавателите декларират, че за тях обаче, възрастта е без значение. Това съобщи политологът от " Тренд " Димитър Ганев пред izbori.bg.

``
реклама

" За хората ще е значима предизборната акция ", сподели още той.

" И Манолова, и Фандъкова имат управнически опит. Фандъкова има опит в това да разпределя огромен бюджет. За хората е значим освен управническият опит, само че и моралните качества. И Фандъкова, и Манолова не са забъркани в тежки корупционни кавги ", добави Ганев.

" Балотаж ще има и той ще е сред двете дами. Мая Манолова и Йорданка Фандъкова са най-рейтингови. Това ще им сътвори положителни позиции. ГЕРБ има преимущество в София, само че то не е толкоз огромно. Манолова знае, че ще има повече поддръжка от десните, в случай че се дистанцира от Българска социалистическа партия. Част от твърдият електорат на Българска социалистическа партия не биха дали своят вот за никого, в случай че Манолова се дистанцира извънредно до тях ", разкри политологът.

" И на тези избори ще има протестен избор, който ще е в интерес на Манолова. Резултатът в София ще покаже огромният победител и за страната ", добави Ганев от " Тренд ".

" Цветанов познава доста добре партийната машина и знае, че в случай че даден претендент няма доверието на хората в щабовете, може да настане безпорядък ", приключи Димитър Ганев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР