Снимка Нова твСело Триград е потънало в скръб, разказва Нова

...
Снимка Нова твСело Триград е потънало в скръб, разказва Нова
Коментари Харесай

Триград потъна в скръб след смъртта на 16-годишния Кристиян

Снимка Нова тв
Село Триград е потънало в тъга, споделя Нова тв. Родителите на 16-годишния Кристиян са в потрес, а локалните поданици са потресени от нещастието. Хората до последно се надяваха да открият Кристиян жив.
„ Случи се най-лошото. За всеки проблем има решение. Цялото село е в потрес. Едно младо момче си отиде поради една дребна неточност ”, сподели в предаването „ Събуди се ” кметът на селото.
По думите му мястото е труднодостъпно. И макар, че са минавали от там доста пъти, не са съумели да видят тялото на момчето.
За гибелта му има две версии. Едната е, че е поставил завършек на живота си, а другата, че се е подхлъзнал и е паднал от високата канара.
„ За мен се е самоубил, тъй като е доста отговорно дете. Помислил си е, че ги е умъртвил и не е могъл да го понесе ”, сподели кметът.
Вероятно през днешния ден ще бъде и погребението на младото момче.
Тялото на 16-годишния Кристиян, който провокира случай с автомобила на татко си и рани хора край Триград, беше намерено в събота в региона на селото под бездна.
Дни наред спасители, доброволци и неговите близки издирваха момчето с вярата, че е живо и се крие в гората поради преживения стрес. Затова и разлепяха по дърветата специфични известия за него, с цел да разбере, че никого не е умъртвил на пътя, че няма жертви, че потърпевшите хора се възвръщат.
Издирването му се трансформира в избавителна акция, избавителната акция 14 дни по-късно приключи с
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР