Снимка: Нова Тв "Това е един и същи имот. Там

...
Снимка: Нова Тв "Това е един и същи имот. Там
Коментари Харесай

Борисов попиля Йончева и Нинова за имотите си


Снимка: Нова Тв

"Това е един и същи парцел. Там където съм се родил, където пребивавам и ще умра. Това, което е оградено беше прасето, кокошките и зайчарника. От едната страна на първия братовчед на баща, от другата страна нашата. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на изказванията на Българска социалистическа партия за недекларирана къща в Банкя.

"Двете страни са самият довар. начело са две стъклени стени с тухли и една стая. Всъщност съставлява една стая. Телевизията на госпожа Йончева tv7 с Бареков и Цветан Василев с дронове я снимаха.



Тази телевизия с тези хора бяха обкръжили къщата ми. Затова съм ви донесъл декларация с платени налози. Това е един и същи парцел, това е пристройката ", изясни министър председателят.





"Човекът, който спря заменките в София се споделя Бойко Борисов. Аз заменка нямам, офшорни компании нямам, сметки нямам и всичко това е проверявано, проверявано, проверявано.

Сега излизат Българска социалистическа партия и бомба хвърлят. Нали разбирате каква нелепост е това, което са споделили. Аз другари нямам, тъй като всеки желае да се свърши някаква работа. Падението на тези женици и към този момент огромно ", разгневи се Бойко Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР