Снимка Нова тв`Нова телевизия` е уволнила журналистката Виктория Бехар, малко

...
Снимка Нова тв`Нова телевизия` е уволнила журналистката Виктория Бехар, малко
Коментари Харесай

Свободна Европа: Нова телевизия уволнила журналистка, задала въпроси за Пеевски

Снимка Нова тв

`Нова телевизия` е уволнила журналистката Виктория Бехар, малко откакто тя е задала въпроси за връзката сред Делян Пеевски и новата шефка на новините в малкия екран Миляна Велева, съобщи  " Свободна Европа ", базирайки се на свои източници.

Бехар беше част от управлението на „ Нова Броудкастинг Груп “, към което се причисли преди към 2 месеца на длъжността управител на „ Стратегическо развиване “ на новините.

Тя е освободена от работа една седмица, откакто Миляна Велева - заемала управителни длъжности в обвързваните с КТБ и Делян Пеевски ТВ 7 и " Канал 3 " - стана началник на новините в " Нова ". Назначение, пристигнало откакто братя Кирил и Георги Домусчиеви закупиха медиата на 22 февруари. 

Малко преди да бъде уволнена, Бехар е задала въпроси на Велева, касаещи нейната обязаност с Делян Пеевски. Това се е случило по време на обща планьорка, където публицистите са се поинтересували от противоречивото минало на някогашната шефка в ТВ 7 и " Канал 3 ".

На въпроса дали е обвързвана с медийната политика на изданията, притежавани или следени от Пеевски, тя е дала отговор, че работи в медии откогато е на 18 година и за това време е сменила доста работодатели. Велева е запитана дали малкия екран би трябвало да отразява политическите вести по метод, който да не основава спор сред политиците и медиата, на което тя отвърнала, че има вяра в салдото на живота.

Виктория Бехар е била един от най-активните публицисти, разпитвали новия си шеф. Седмица по-късно тя е съкратена. Новина, която е провокирала изненада измежду сътрудниците ѝ.

Досега тя е работила в бТВ от основаването на малкия екран до 2014 година, откъдето отива да бъде началник на новините в " Bulgaria ON AIR ". По време на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз е оглавявала дирекция „ Комуникация и информация “ в отрасловото министерство. След това постъпва в " Нова ".

Уволнението на Бехар се случва, откакто в сряда бе обявено, че Силва Зурлева, един от дългогодишните управителни фрагменти на малкия екран, който е с нея през цялото време, също към този момент няма да работи там.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР