снимка Николай Слатински, фейсбукСлушам и не вярвам на ушите си.

...
снимка Николай Слатински, фейсбукСлушам и не вярвам на ушите си.
Коментари Харесай

Николай Слатински: Слушам и не вярвам на очите си

снимка Николай Слатински, фейсбук

Слушам и нямам доверие на ушите си. Това ли е началото на края. Това разяснява във фейсбук Николай Слатински.

Ето какво написа той:

Слушам какво приказва един „ крупен зърнопроизводител “ и нямам доверие на очите си!

Възможно ли е да дочакаме най-накрая това!?

Не сме ли очевидци на началото на края!

Както би споделил Остап Бендер:

- Ледът се пука, господа правосъдни заседатели! Ледът се пука!

Давал съм образец с купчинката пясък.

Когато се насипва пясък в купчинка, до едно време купчинката пораства, само че в един миг без значение дали ще се насипе цяла шепа или оскъдна песъчинка, купчинката стартира да се срутва като лавина. И по кое време това ще настъпи зависи не от количеството на насипания в сериозния миг пясък (шепа или песъчинка), а от вътрешните характерности и специфики на купчинката.

Народът го е споделил - капката, която прелива чашата, камъчето, което обръща колата...

С други думи, дребни въздействия могат да водят до големи последици.

Аз не знам дали ББ си дава сметка, че в един миг е нужна най-мъничка песъчинка, с цел да тръгне лавината на разкритията надолу.

Или че едно най-мъничко камъче може да обърне колата на ориста му - орис, която до неотдавна бе като че ли задълго обречена на безметежно и безалтернативно живеене най-високо на политическия ни Олимп.

10 години върша безпощадни разбори на ръководството на ББ. Но пръв ще надигна глас против ослепялата и озлобена отплата против него. Защото желая България да бъде демократична страна. В демократичната страна се води политическа битка с демократични средства и правораздаването се раздава от правосъдната система. А не от тези, които са потърпевши от режима на ББ, на които е унищожен бизнеса им, унищожена е кариерата им, отнети са им извоюваните състезания и проекти за финансиране от държавните поръчки и еврофондовете, били са изнудвани със мощ и рекетирани посредством власт...

И ще надигна своя глас, тъй като знам, че нашето общество може доста бързо да премине от перманентното си новозаветно живуркане Ако ти ударят едната буза, обърни и другата!, към нападателната и необуздана старозаветна злопаметност Око за око, зъб за зъб! "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР