Снимка: Николай Хаджигенов, фейсбукЕдин от Отровното трио - адв. Николай

...
Снимка: Николай Хаджигенов, фейсбукЕдин от Отровното трио - адв. Николай
Коментари Харесай

Хаджигенов: Всяко законно действие за сваляне на това корумпирано правителство е добре дошло

Снимка: Николай Хаджигенов, фейсбук

Един от " Отровното трио " - адв. Николай Хаджигенов, има натоварена програва през днешния ден.

Той бе на митинг против държавното управление в Благоевград, а тази вечер още веднъж ще е измежду недоволните в София.

Скандирания „ Оставка “ огласиха по обяд през днешния ден площад „ Георги Измирлиев “ в Благоевград. Поредният митинг до централата на ГЕРБ в града се организира в наличието на адв. Николай Хаджигенов, написа debati.bg.

„ В Благоевград съм, с цел да науча от първа ръка къде, какво се случва, с цел да предприемем вероятно някакви съпротивителни и мирни дейности. Всяко законно деяние за събаряне на това корумпирано държавно управление е добре пристигнало “, сподели адв. Хаджигенов.

„ По дребните градове хората са малко, тъй като в тях царува феодален феодализъм, заради тази причина от цялата страна се събират в София, с цел да се смесят с тълпата, това е отлично, тъй като всеки един от тях взема искрица от този огън, който сме запалили на площада и го популяризира тук, на място “, по този начин членът на „ Отровното трио “ изясни за какво в провинцията митингите са редки и малобройни.

Според него ключът към унищожаването на корупцията е чистка в правосъдната система, главният проблем в нея е прокуратурата. „ Съдът, въпреки и не изключително и бързо, въпреки всичко работи. На него се дължи илюзията за независимост и народна власт у нас “, безапелационен бе юрист Хаджигенов.

Подкрепата от София е значима за протестиращите в провинцията „ Подкрепата от София за нас е значима, изпратиха ни юристи, доста е значимо, че започнаха обиколката си из страната от Благоевград, от нас се чака да дадем звук на цялата страна “, сподели уредникът на събитието Спас Митев.

Той е един от тримата протестиращи, против които се води дело по абсурда с обстрелването на Цвета Караянчева в Благоевград с кофи и яйца. „ Борисов натовари страната с 8 милиарда, доверието в него и ГЕРБ падна, по този начин премиера задмина Жан Виденов по най-нисък рейтинг, само че продължава да стои, тъй като е мутра. Ще подаде оставка, когато той реши, тъй като не мисли за страната, а единствено за себе си “, безапелационен бе Митев. Малко след 11 ч. пред зала „ 22-и септември “ стартира митингът с крясъци „ Оставка “ по адрес офиса на Общинския щаб на Политическа партия ГЕРБ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР