Снимка: НБЛАлександър Янев вече не е играч на Черно море

...
Снимка: НБЛАлександър Янев вече не е играч на Черно море
Коментари Харесай

Александър Янев ще продължи кариерата си в чешкия Бърно

Снимка: НБЛ

Александър Янев към този момент не е състезател на Черно море Тича. Националът ще продължи кариерата си в чужбина, като подписа с елитния чешки Бърно.

На разлъка с „ моряците “ баскетболистът употребява обществените мрежи, с цел да благодари на всички в родния си клуб.

„ Искам да благодаря на управлението на баскетболен клуб Черно Море Тича за предоставената опция още веднъж да играя за родния си клуб. Да благодаря на президента на Черно Море Тича - доктор Георги Ганчев за поддръжката, която ми даде и на треньорите Галин Стоянов - Патрика и Дани Клечков за доверието, което ми гласоподаваха.

 

Искам да благодаря на всички съотборници за времето и тренировките, в които бяхме дружно даже за малко на мен ми беше супер прелестно да работя с вас. Да кажа на всички млади и подрастващи в клуба, че само с работа, труд и неизменност ще съумеете, а и вие можете да го извършите. Бъдете здрави. Успех “, написа той в обществените мрежи.

Александър Янев изигра три мача за Черно море Тича в НБЛ през този сезон, като записа приблизително по 18.3 точки, 8.7 битки и 3 асистенции.

В кариерата си той е минал още през Кавала, Манреса, Лукойл Академик, Гюсинг Найтс, Левски, Сан Мартин Кориентес, Булон сюр Мер, Кожув Гевгелия, КК Задар и Берое.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР