Снимка Народно дело, архивВетераните на футболния Черно море честитят рождения

...
Снимка Народно дело, архивВетераните на футболния Черно море честитят рождения
Коментари Харесай

Ветераните на Черно море с благодарност към шефовете на клуба

Снимка " Народно дело ", списък

Ветераните на футболния Черно море честитят рождения ден на клуба на черноморската общественост и собествениците на тима. Както е известно, през днешния ден " моряците " честват 108 години.

 

Честит рожден ден на всички черноморци и голяма признателност към притежателите на клуба. Те към този момент 17 години устоят нашия обичания тим и с помощта на тях постигнахме най-големите си триумфи - бронзови медали в групата на майсторите, спечелени Купа и Суперкупа на страната и изиграни мачове в УЕФА, в този момент Лига Европа, един от които против Щутгарт в Германия ще се помни постоянно. За тези 17 години доста увърдени футболни центрове изчезнаха от футболната карта на България, всички наши огромни клубове минаха през рецесии, някои и посредством банкрут. За разлика от тях обаче Черно море се трансформира в едно умерено място за правене на футбол и в един добре проведен и структуриран професионален клуб ", съобщи от името на ветераните Иван Василев (вляво на фотографията като футболист на " моряците " ).

Рождениян ден на Черно море честитят и от Сдружение " Стратегия за развиване на футбола в град Варна ". Черно море е измежду най-авторитетните клубове у нас и поколенията му футболисти пазят успешно традициите и доброто му име. Пожелаваме на Черно море  и неговата аудитория още по-големи триумфи за в бъдеще, споделят от Сдружението.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР