Снимка: НакраткоПреди седмица Камарата на архитектите в България изпрати писмото

...
Снимка: НакраткоПреди седмица Камарата на архитектите в България изпрати писмото
Коментари Харесай

Камарата на архитектите: Нещо много нередно се случва с парите на хората в община Варна! Крият от хората кой е...

Снимка: " Накратко "

Преди седмица Камарата на архитектите в България изпрати писмото до Община Варна с въпрос: " Кое е длъжностното лице, разпоредило унищожаването на озеленените линии на бул. " Васил Левски " в града посредством асфалтирането им? ". 

``
реклама

До през вчерашния ден са получени три " уклончиви отговора ", осведомят от КАБ - от Общинския съвет, от Кмета и от компанията реализатор, написа " Накратко ". В тях не се дава героичен отговор на въпроса дали това е бил самият кмет или зам. кметът по строителството, което не е изненада, пишат във фейсбук страницата си представителите на архитектите в България.

Въпреки това в съботния ден е почнало премахването на асфалта и битума оттова, и замяната им с пръст и озеленяване, както беше преди. " Тази злощастна сага върви към вярно решение с помощта на оказания публичен напън. Естествено, доста по-добра процедура е първо да се мисли, вместо да се основават кавги и да се прахосват публични средства, с цел да бъде върнато първичното положение. Добра процедура е и да се санкционират отговорните да покрият разноските ", пишат още в обявата си от Камарата на архитектите в България.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР