Снимка на съдебно определение от Пазарджишкия окръжен съд, завършващо с...

...
Снимка на съдебно определение от Пазарджишкия окръжен съд, завършващо с...
Коментари Харесай

Това съдебно решение побърка нета от смях

Снимка на правосъдно определение от Пазарджишкия областен съд, завършващо с... рецепта за подготвяне на ориз с шафран, радостни в последните дни консуматори на обществените мрежи. Фотосът, на който се вижда хартиеният документ, е пуснат от пловдивски юрист и въпреки да си написа, че определението е дефинитивно, предизвика мнения: „ Ще апелирам! Искам рецептата до дъно “.

А тя в действителност е незавършена или най-малко част от нея е отишла на последваща, никому незнайна страница. Други пък желаят да прочетат по същия метод по какъв начин се прави ориз с пиле и гъби. Трети напомнят скандалното название на качената тактика за ромите – mangali.pdf.

Не е ясно дали фотографията е същинска или монтаж. Наша инспекция сподели, че правосъдният спор е воден сред локален клон на комерсиална банка и длъжница, за отложен заем. Окръжният съд е излязъл с решение още през 2014 година. В нито един от оповестените в базата данни документи по делото обаче не открихме „ Кошмари в кухнята “, както иронично разясняват още консуматори.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР