Снимка на провел се панаир по време Припомняме, че на

...
Снимка на провел се панаир по време Припомняме, че на
Коментари Харесай

Властите в Сливен избиха рибата с коментар за скандалната СНИМКА от панаира

Снимка на провел се панаир по време

Припомняме, че на нея се вижда, че макар въведените строги ограничавания, се е провело събитие, на което не се съблюдават никакви ограничения. От фрагмента излиза наяве, че локалните са били без маски и не са спазвали отдалеченост.

Заповедта за новите ограничавания трябваше да влезе в действие на 24-и октомври, само че бе отчасти анулирана и стартира да работи от 00:00 часа на 27-ми октомври. В този интервал бяха позволени всеобщи събирания, като сватби и кръщенета. Проведе се и съответният панаир във връзка празника на града.

„ Не съм виждал фотографията и не мога да разясня дали е от тази година. Проблемът е в цялостното ни държание, а не в едно провело се събитие. Заповедта беше отчасти изменена поради мероприятията, които бяха планувани.

На всички тях ограниченията бяха изпълнени безупречно. Възможно е обаче някъде да е имало дребни пропуски, тъй като събитията бяха доста. Не разбирам тази дискусия кой е по-малко и повече виновен, всички сме отговорни”, изясни в ефира на „ Здравей, България” регионалният шеф Чавдар Божурски.

Той разяснява и ограниченията, които са взети, с цел да издържи здравната система в района. „ Почти три пъти е повишен броят на леглата в региона. Разкрита е и нова лаборатория в една от частните лечебни заведения. Ежедневно се глобяват хората, неспазващи мерките”, изясни Божурски.

На въпрос не трябваше ли панаирът да бъда анулиран поради вируса, той съобщи, че нищо не трябва да бъде отменяно, в случай че се съблюдават ограниченията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР