Снимка на президента на РС Македония Стево Пендаровски с убития

...
Снимка на президента на РС Македония Стево Пендаровски с убития
Коментари Харесай

Снимка на Пендаровски с убития в Халкидики мафиотски бос скандализира Македония

Снимка на президента на районен съд Македония Стево Пендаровски с убития предприемач Орхан Байрами, по-известен като Оки, скандализира обществото в западната ни съседка, съобщи БГНЕС.


Оки и неговият другар Сеад Слезович бяха убити през вчерашния ден в Халкидики в местността Ханиоти. Двамата са били настанени в първокласния комплекс " Sunny Villas-Hanioti ". Слезович е в доста тежко положение и сега се бори за живота си.

По мотив на фотографията от кабинета на Пендаровски оповестиха, че " президентът се снима с всеки, който изиска ". Гръцката полиция заяви, че нападението е осъществено от двама маскирани, които са избягали с мотоциклет.


39-годишният Оки се смяташе за неофициален водач на групировката " Дуканджик ". Неговият непосредствен другар Йетон Криванева – Жила бе погубен по подобен метод в остарялата част на Скопие преди известно време. Според гръцките медии Оки е притежател на казина и на цех за алкохол. Гръцките медии настояват още, че " става въпрос за поръчково ликвидиране, което е осъществено от чужденци ". /БГНЕС


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР