Снимка на последната Мис България Венцислава Тафкова преди да си

...
Снимка на последната Мис България Венцислава Тафкова преди да си
Коментари Харесай

Вижте новата Мис България преди огромните джуки

Снимка на последната Мис България Венцислава Тафкова преди да си постави големи устни е на път да се трансформира в шлагер в обществените мрежи. В последните години съвсем всяка нова "Мис България " търпи повече или по-малко рецензии, по отношение на външния си тип. Този онлайн феномен не подмина и актуалната миска Венцислава. Тя бързо се сблъска с отрицателните мнения по собствен адрес поради големите джуки, които наподобяват неестествено на лицето й.

На първата фотография е новата "Мис България 2020 ", пловдивчанката Венцислава Тафкова. На втората фотография е отново тя, само че преди да си изпълни устните с пластмаса. Защо, бе, момиче, за какво?!
Публикувахте от в
По мотив на нападките тя съобщи, че в България всички са привикнали да подлагат на критика красивите дами. "Не знам за какво ме атакуват, очевидно е наклонност. Нямам корекции, с изключение на на устните. На 20 години считам, че не е нужно да си върша. Не съм срещу тях, в случай че са в някакви граници ", сподели Тафкова.

на Мар 10, 2016 в 10:38 PST

Венцислава се е занимавала професионално с съвременен балет, а от 10 години насам е модел. Тя не за първи път печели конкурс за хубост. Тя има няколко извоювани състезанието за външен тип, както и е била на редица фешън ревюта, има рекламни контракти с фешън марки.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР