Снимка на панелен квартал със заглавие „София, България – чиста

...
Снимка на панелен квартал със заглавие „София, България – чиста
Коментари Харесай

Снимка на панелки със заглавие: "София, България - чиста красота!" разсмяха Източна Европа!

Снимка на панелен квартал със заглавие „ София, България – чиста хубост! “ провокира същински водопад от мнения във Facebook. Кадърът се появи в групата Slavorum, в която аудиторията е интернационална, а наличието е обвързвано с особеностите на живота в Източна Европа.

Повечето мнения са закачки с „ хубостта “ на снимания столичен квартал със остарели панелни блокове. „ Повечето покриви са с нова изолираност... толкоз е лускозно! “, е един от най-харесваните мнения, изработен от българин.



„ Направо помирисвам баницата! “, разяснява участник в групата от Чехия. „ Сигурно и мусака има “, дава отговор различен осведомен с най-големите изкушения за чужденците в нашата кухня.

С мнения се включват и румънци, множеството от които с усмивка разяснява, че същата „ хубост “ може да се види и в Букурещ.

„ Вместо целият блок да саниран едновременно, всеки си прави самичък жилището – това е толкоз типично славянско “, разяснява различен осведомен с живота в някогашния соц лагер. Според някои обаче сходен пейзаж е толкоз зле, че припомня по-скоро за изостаналите страни в Африка.

Познавачите на източноевропейския обичай разясняват и сателитните чинии, които се виждат на доста от терасите и на някои покриви.

Тук обаче още веднъж се намесва румънец, който пуска тези фотография от Букурещ с коментар: „ Малко са! Ние в Букурещ към този момент хващаме и извънземни канали! “



Не всички българи схващат облаче шегата и бързат да покажат и хубавата страна на българската столица, публикувайки в действителност красиви гледки от София.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР