Снимка на моторист, направена на столично кръстовище, разбуни духовете в

...
Снимка на моторист, направена на столично кръстовище, разбуни духовете в
Коментари Харесай

Не е за вярване какво направи този рокер на столично кръстовище СНИМКА

Снимка на моторист, направена на столично кръстовище, разбуни духовете в мрежата. На фрагмента, който се появи във Facebook групата „ Видяно в София”, се вижда рокерът, който се е поизглегнал върху возилото си.

„ За първи път виждам толкоз спокоен човек до момента в който кара”, написа създателят на фотографията, която безусловно взриви мрежата.



Под фрагмента незабавно заваляха куп неоправдателни мнения по адрес на моторджията. Мнозина бързат да го осъдят за безумното му поведение. „ Поредния, който се мисли за занимателен...”.

„ Иначе реват "Пази моториста ". Дай да си опъна и аз хавлия на капака на S-класата и да се излегна, или да изпъна крайник през прозореца... Куул, ще да е, очевидно по Вашите стандарти”, са единствено част от гневните мнения, които се появиха под поста.

Други фейсбук консуматори пък обръщат внимание, че индивидът даже не кара сега, степенката на мотора му е спусната и няма потребност да бъде хулен.

„ Да разбираем за бързо загряващите.
1-Моториста е спрял на светофар,нито кара, нито прави осъществявания, нито заплашва някой
2-Човека е решил да си полегне на мотора, супер комфортно е изключително в случай че си карал дълго време и светофара е 4 часа
3-Сериозно ли мислите че е в придвижване със спусната стипенка и лежащ?, написа засегнат столичанин.

„ Ей тия мотористи! Не се научиха значи! Колегата очевидно е занаятчия щом “кара” с пусната степенка”, майтапи се различен консуматор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР