Снимка на мъж на средна възраст от столичния квартал Свобода

...
Снимка на мъж на средна възраст от столичния квартал Свобода
Коментари Харесай

Столичанка предупреди: Извратеняк в автобус 83 се отърква в ученички, пипа ги по дупетата и после си целува ръцете!

Снимка на мъж на междинна възраст от столичния квартал „ Свобода ” се трансформира в същински вирус в обществената мрежа. Тя е дело на млада дама и се появи във фейсбук групата на „ Люлин ”. Кадърът се споделя от стотици, а мненията под него не стопират да валят и към този миг.

„ Здравейте, другари!Този господин е от ж.к.н „ Свобода”, заран, до момента в който се вози в автобуса, дебне момиченца и ученички да се отърка в тях или да ги пипне по дупето и след това си целува ръката, с която е пипнал. Педофил ли е, вманиачен ли е?Разпространете и покажете на вашите деца, с цел да не се гаврят с тях”, приканва авторката на фотографията.



Тя прибавя, че персонално е хващала мъжа в крачка, а тъкмо преди да го снима, едни момчета (сигурно от 54 училище) коментирали преживелица с въпросния, че единствено при по-малки ученички се опитва, тъй като от други ще яде пердах. Когато девойките видели, че въпросният господин се намира в рейса, се сръчкали.

В мненията под поста младо момиче написа, че мъжът всяка заран употребява рейс 83, сред 6.15- 6.45 заран и към 19.00-19.30 вечер. „ Такъв е. И на мен го е правил”, признава то.

В мрежата всички са безапелационни, че мъжът би трябвало да получи уместно наказване за гнусните си действията. „ Мизерник лоен!Лагерите са нужни и през днешния ден!” и „ Няма ли кой да му счупи тиквата на тоя глупак?”, са единствено част от гневните мнения под поста.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР